Produse
»
Marketing » Utile » Cartea de vizita – un element foarte importat pentru imaginea afacerii tale

Cartea de vizita – un element foarte importat pentru imaginea afacerii tale


Cartea de vizita este prima imagine pe care o lasam potentialilor clienti, parteneri de afaceri sau colaboratori. De aceea este foarte important sa alegem cu grija design-ul si calitatea acesteia.


Continutul unei carti de vizita trebuie sa fie foarte bine structurat si sa contina urmatoarele informatii:
  • numele si logo-ul companiei;
  • motto-ul companiei (in cazul in care exista);
  • numele si prenumele persoanei care detine cartea de vizita;
  • functia persoanei care detine cartea de vizita – este recomandat ca aceasta sa fie scrisa cu caractere mai mici decat numele persoanei;
  • datele de contact: adresa sediului firmei, numarul de telefon, fax, e-mail si website.
Este foarte important de retinut urmatorul aspect: cartea de vizita este ceea ce ne reprezinta atat pe noi ca imagine cat si compania in cadrul careia lucram. De aceea elementele pe care aceasta le continte trebuie sa se potriveasca si sa aiba un aspect placut si atractiv, pentru ca mesajul pe care dorim sa il transmitem sa ajunga in mod corect.

Textul trebuie sa fie lizibil, iar fonturile alese sa fie suficient de mari pentru a putea fi citite cu usurinta.

Este recomandat sa optati pentru un material de calitate pentru realizarea cartilor de vizita, pentru ca interlocutorului sa ii transmiteti de la inceput ideea ca produsele voastre si toate elementele care tin de compania pe care o reprezentati sunt de calitate.

Noi va oferim servicii de tiparire carti de vizita personalizate, chiar si pentru cele mai exigente gusturi. Ofertele noastre includ optiunile de infoliere lucioasa sau mata, lacuire offset sau lacuire selectiva, stantare, iar tiparirea se poate realiza pe diferite tipuri de carton: texturat, colorat in masa, carton perlat sau sidefat si multe altele.

Este de preferat sa oferiti cartea de vizita la inceputul intalnirilor pentru a facilita interlocutorului sa retina numele dumneavoastra si al companiei pe care o reprezentati.


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
 
Email
(nu va fi facut public)    
Comentariu*
 
Introduceti codul din imagine:


Copyright© 2020 ITIP - Tipareste inteligent Design realizat de Softimpera
Cartile de vizita – prima imagine a afacerii tale