Produse
»
Marketing » Utile » Cum iti ajuta afacerea pungile de hartie personalizate?

Cum iti ajuta afacerea pungile de hartie personalizate?

Multe companii care comercializeaza bunuri ofera clientilor in mod gratuit sau contra cost pungi pentru transportarea produselor. Totusi, nu toti comerciantii isi personalizeaza pungile cu propriul brand sau subestimeaza importanta acestei actiuni. Afla din acest articol cum poate beneficia afacerea ta prin simpla utilizare a unor pungi de hartie personalizate.


Actioneaza ca un instrument eficient de promovare

Unul dintre cele mai mari beneficii ale personalizarii pungilor este faptul ca acestea pot fi instrumente de marketing extrem de eficiente. Practic, clientii care parasesc magazinul purtand o punga imprimata cu logo-ul brandului devin “reclame ambulante”, promovand neintentionat brandul.

Cresc increderea in brand

De asemenea, personalizarea pungilor permite accesarea unei baze uriase de clienti potentiali. Cu cat publicul vede mai mult brandul in jur, achizitionat de ceilalti, cu atat devine mai mult un magazin perceput ca fiind de incredere, pe care oamenii il vor alege.

Atrag usor atentia

Spre deosebire de pungile simple, pungile personalizate atrag mult mai usor atentia celor din jur. Pungile stilizate in culori puternice sau imprimate cu logo-ul companiei sunt mult mai atragatoare decat cele simple, mai ales daca sunt fabricate din hartie de inalta calitate.

Sunt eficiente din perspectiva costurilor

Personalizarea pungilor nu trebuie sa coste o avere. De fapt, in cantitati mari, costul lor se micsoreaza. Acestea sunt o modalitate rentabila de promovare a brandului, oferind publicitate la un cost minimal.

Ajuta mediul inconjurator

Folosirea pungilor de hartie este, de asemenea, o modalitate excelenta de a le transmite clientilor ca va pasa de natura. Spre deosebire de pungile de plastic, cele de hartie sunt usor de reciclat si reutilizat. Clientii din ziua de azi sunt interesati de problemele de mediu, astfel ca multi vor observa eforturile depuse de companie pentru a ajuta la salvarea mediului.

Dupa cum am vazut, pungile personalizate sunt un instrument eficient de marketing, care te ajuta sa-ti promovezi brandul la un cost redus. De asemenea, chiar daca afacerea ta nu este una de comert, personalizarea pungilor pentru evenimentele corporate poate oferi aceleasi beneficii. Daca inca nu ai apelat la personalizarea pungilor oferite de companie sau daca doresti pungi stilizate cu un nou design, iti oferim o gama larga de pungi de hartie personalizate cu diverse dimensiuni, tipuri de snur si gramaje ale hartiei.



Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine:


Copyright© 2020 ITIP - Tipareste inteligent Design realizat de Softimpera
Cum iti ajuta afacerea pungile de hartie personalizate?