Produse
»
Marketing » Utile » Materiale eficiente de promovare pentru afacerea ta

Materiale eficiente de promovare pentru afacerea ta

In ciuda faptului ca publicitatea online s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimii ani si este din ce in ce mai des utilizata de catre companii, nu trebuie sa neglijam modalitatile clasice de promovare a afacerilor.

O promovare eficienta rezulta in general dintr-un mix intre metodele de promovare online si offline. Promovarea offline se adreseaza atat persoanelor care petrec un timp indelungat in mediul online, cat si potentialilor clienti care prefera metodele clasice, non-digitale.

Recomandat este ca, indiferent de amploarea promovarii online, sa nu neglijati promovarea offline, deoarece ea reprezinta baza promovarii in afaceri si unul dintre instrumentele ce nu trebuie sa lipseasca.

Promovarea offline este un ansamblu de metode de promovare care nu se desfasoara in mediul online, precum:

·         Carti de vizita
·         Brosuri
·         Flyere
·         Cataloage
·         Reclame outdoor
·         Obiecte cu rol promotional: magneti, cani, pixuri, tricouri etc
·         Reclame in presa scrisa

Flyerele si pliantele reprezinta un element foarte important in campaniile de marketing offline, ele fiind printre cele mai accesibile instrumente prin care se pot informa oamenii despre noile promotii, despre produse, etc. Este important ca acestea sa fie realizate intr-un mod foarte atractiv, pentru a se diferentia de cele pe care clientii nici nu le citesc deoarece le considera neinteresante.

Cartile de vizita trebuie sa fie in permanenta asupra voastra, astfel incat sa le puteti oferi partenerilor sau anumitor posibili clienti. Acestea trebuie sa fie realizate intr-o maniera aparte, pentru a surprinde placut audienta si pentru ca firma sa fie retinuta prin intermediul lor.

Fie ca vorbim despre pliante, carti de vizita, cataloage sau brosuri, calitatea finala a acestora este foarte importanta pentru compania voastra deoarece in momentul in care aceste materiale publicitare sunt oferite, se creeaza prima impresie despre companie si despre activitatea acesteia.

Datorita faptului ca suntem o tipografie online, va stam la dispozitie in permanenta cu servicii profesionale de tiparire pentru compania pe care o detineti!  


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine:


Copyright© 2020 ITIP - Tipareste inteligent Design realizat de Softimpera
Materiale publicitare eficiente pentru promovarea afacerea tale