Produse
»
Marketing » Utile » Planificarea eficienta a timpului

Planificarea eficienta a timpului

Timpul reprezinta unul dintre cei mai importanti piloni ai succesului, motiv pentru care majoritatea personalitatilor de succes au invatat sa-si organizeze bine timpul, pentru a nu-l irosi pe activitati inutile. Managementul timpului se refera la planificarea, organziarea si controlul desfasurarii activitatilor intr-o perioada delimitata de timp, astfel incat fiecare moment sa fie utilizat in mod rational, eficient si productiv. Lipsa de timp este o problema tot mai ingrijoratoare in societate actuala, de aceea trebuie sa ne stabilim cu grija prioritatile.

Pastreaza un calendar
E aproape imposibil sa tii minte toate lucrurile pe care trebuie sa le faci. Din acest motiv, ai nevoie de un sistem care sa te ajute cu acest lucru, unde sa poti vedea cu exactitate deadline-urile sau obligatiile pe care le ai. In acest sens, este recomandat sa pastrezi un calendar pentru a-ti gestiona timpul in mod eficient. Notand cele mai importante lucruri pe care le ai de facut, nu vei mai pierde timp pretios incercand sa-ti amintesto cand sau unde trebuie sa mergi.
 
Planifica-ti tot timpul din timp
Trebuie sa fii foarte bine informat asupra timpului pe care il ai la dispozitie pentru fiecare lucru sau proiect, de aceea este bine sa ai un planner in care sa iti notezi toate aceste activitati. O idee buna este aceea de a-ti oferi timp in plus pentru fiecare sarcina in parte in cazul in care una dureaza mai mult decat a fost planificat.
 
Prioritizeaza-ti activitatile
Este foarte important sa faci o lista cu activitatile prioritare, care trebuie facute urgent, dar si cu cele mai putin importante sau cele care necesita mai mult timp. Unele sarcini neimportante pot consuma foarte mult timp si din acest motiv trebuie sa vezi ce lucruri trebuie indeplinite urgent pentru a-ti utiliza energia pentru ceea ce merita.
 
ITIP ofera servicii de tiparire calendare personalizate pe diverse dimensiuni, gramaje si suporturi de hartie mata sau lucioasa. Toate modelele de calendare din oferta noastra beneficiaza de o personalizare atenta, profesionista. 


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine:


Copyright© 2020 ITIP - Tipareste inteligent Design realizat de Softimpera
Planificarea eficienta a timpului