Produse
»
Print » Informatii utile » Cartile de vizita in era digitala - 5 motive pentru care e bine sa fie utilizate

Cartile de vizita in era digitala - 5 motive pentru care e bine sa fie utilizate

In ziua de azi, prezenta fizica a afacerii noastre adesea este transpusa in mediul digital: trimitem mailuri, raspundem la mailuri, semnam contracte online, stabilim intalniri online, participam la intalniri de afaceri virtuale si discutam online cu colegii de breasla si cu clientii. In ciuda expansiunii mediului digital, cartea de vizita este un element care nu va putea fi prea curand in totalitate inlocuit de catre acest mediu.

Va prezentam 5 motive pentru care merita sa utilizati in continuare cartile de vizita:

1. Schimbarea informatiilor de contact in mediul digital este impersonal
Trimiterea informatiilor de contact prin intermediul mesajelor sau a emailului este o modalitate simpla si rapida de a incepe o noua colaborare, insa trebuie recunoscut faptul ca aceasta modalitate este totodata impersonala. In momentul in care 2 potentiali colaboratori se intalnesc personal, implicarea amandurora este la un alt nivel, iar relatia profesionala porneste automat de pe alt picior. In  momentul intalnirii fizice, inmanarea unei carti de vizita profesionist realizate poate cantari cat o mie de cuvinte. Interlocutorul va considera persoana care i-a oferit cartea de vizita drept pregatita, iar perceptiile amandurora vor fi imbogatite.
 
2. Cartea de vizita este unul dintre cele mai eficiente instrumente de marketing direct
Newsletterele, mijloacele de optimizare SEO si alte metode de promovare online sunt eficiente si aduc multi clienti sau potentiali clienti, insa nu sunt atat de eficiente atunci cand le comparam cu intalnirea personala cu unul dintre potentialii clienti. In momentul unei astfel de intalniri de afaceri, cartea de vizita poate fi inmanata imediat ce mana acestuia a fost stransa cu fermitate.
 
3. Cartea de vizita este oglinda afacerii tale
Atunci cand intalnesti pe cineva care are un potential semnificativ si relevant pentru cultivarea afacerii tale, iti doresti ca acesta sa nu plece fara ca macar sa ii dai un element fizic, notabil, care sa reflecta intocmai afacerea ta. O carte de vizita business memorabila, adesea face mai mult decat daca acestei persoane i-ai transmite adresa website-ului afacerii tale, adresa de e-mail sau numarul de telefon. Toate aceste informatii pot fi regasite pe o carte de credit profesionala.
 
4. Cartile de credit creative au sansa mai mare sa fie date mai departe
Trebuie tinut minte faptul ca o carte de vizita este un obiect fizic care aduce informatii interlocutorului atat despre dumneavoastra cat si despre afacerea pe care o conduceti. Acest element fizic este fizic inmanat interlocutorului, fapt care ii ofera sansa acestuia ca mai tarziu sa va contacteze. De multe ori persoanele importante, oamenii de afaceri consacrati se intampla sa aiba o adevarata colectie de carti de vizita, fapt datorita caruia consideram ca o carte de vizita creativa (dar in acelasi timp succinta si la obiect), are o sansa in plus sa fie mai tarziu luata in seama de catre aceasta persoana. Ba mai mult, un design creativ, impreuna cu un concept textual autentic pot chiar determina acea persoana sa dea mai departe cartea de vizita unei persoane careia poate chiar ar avea nevoie de serviciile dumneavoastra.
 
5. Cartea de vizita inamanta la momentul oportun arata ca sunteti pregatit
O carte de vizita inmanata exact in momentul potrivit creeaza o impresie cu un puternic impact pozitiv, persoana in sine ajungand chiar sa creada ca sunteti mereu pregatit pentru a initia o relatie de afaceri.
 
Compania noastra pune la dispozitia clientilor sai servicii de print carti de vizita, cu tiparire fata sau fata-verso, cu margini rotunjite sau drepte, simple sau duble pe diverse dimensiuni, gramaje si suporturi de hartie mata sau lucioasa.


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine:


Copyright© 2020 ITIP - Tipareste inteligent Design realizat de Softimpera
Cartile de vizita in era digitala