Produse
»
Print » Informatii utile » Cele mai importante avantaje si dezavantaje ale pungilor de hartie personalizate

Cele mai importante avantaje si dezavantaje ale pungilor de hartie personalizate

Dupa cum bine stiti, pungile de hartie sunt o optiune organica pentru ambalarea, promovarea si transportarea produselor. Aceste pungi de hartie personalizate se realizeaza la cerere, special pentru produsele companiei dvs si pentru diverse evenimente corporate sau private.

Principalele avantaje ale pungilor de hartie sunt:
  • Nu polueaza, spre deosebire de celelalte tipuri de pungi care nu sunt bio degradabile. Exista numeroase tipuri de pungi, insa pungile de hartie se deosebesc datorita faptului ca sunt realizate dintr-un carton usor si se degradeaza daca sunt supuse umezelii. Ele nu reprezinta un pericol pentru natura sau mediul inconjurator, spre deosebire de restul pungilor care pot supravietui chiar si sute de ani pe strada sau in orice alt loc, fara a se distruge in timp.
  • Pot fi reciclate foarte usor, la fel ca toate obiectele din hartie. Astfel se asigura conservarea naturii si continuitatea ei.
  • Sunt foarte utile pentru promovarea companiilor, datorita faptului ca pot fi personalizate in functie de preferintele clientilor
Aceste produse au si cateva dezavantaje, cum ar fi:
  • Pot fi utilizate doar o anumita perioada de timp
  • Sunt realizate din carton usor, iar acest material este fabricat din scoarta copacilor prelucrata in fabrici
Intrucat pungile de hartie personalizate sunt foarte eficiente pentru promovare, va stam la dispozitie cu o gama variata de astfel de produse, pe care le putem personaliza in functie de dorintele si cerintele dvs. 


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine:


Copyright© 2020 ITIP - Tipareste inteligent Design realizat de Softimpera
Cele mai importante avantaje si dezavantaje ale pungilor de hartie personalizate