Produse
»
Marketing » Noutati » Avantajele cadourilor corporate

Avantajele cadourilor corporate

Cadourile corporate fac parte din categoria cadourilor oficiale, care pot fi oferite atat angajatilor cat si clientilor sau colaboratorilor.

In cazul in care oferiti cadouri corporate angajatilor dumneavoastra, acestea poti fi in semn de recunostinta pentru efortul depus si pentru rezultatele aduse companiei, sau doar pentru a le oferi o mica atentie din partea firmei cu ocazia unei sarbatori.

Cadourile corporate oferite clientilor sau colaboratorilor intra insa intr-o cu totul alta categorie de cadouri. In general acestea sunt oferite in scopul de a crea o colaborare mai eficienta sau de a realiza o strategie de dezvoltare si de marketing, in acelasi timp.

In acest caz ne-am gandit sa va prezentam cateva idei de cadouri corporate pe care puteti sa le oferiti cu ocazia sarbatorilor de iarna, care pe langa faptul ca sunt o mica atentie din partea companiei dumneavoastra, pot fi de asemenea elemente deosebit de utile pentru desfasurarea activitatilor si pentru realizarea unui marketing inteligent si eficient.

 
Orice cadou reusit trebuie sa fie frumos ambalat intr-o punga de hartie personalizata, care pe langa o sticla de vin sau o cutie de ciocolata, va recomandam sa contina materiale promotionale utile pe tot parcursul anului, cum ar fi: agenda, calendar, planner si o felicitare. Fiind vorba despre un cadou corporate va recomandam ca punga personalizata sa fie tiparita cu logo-ul si datele companiei, precum si cu alte elemente de design considerate potrivite cu imaginea ce doriti sa o transmiteti. 
 
 
Agendele personalizate sunt un element deosebit de important si de util, ele fiind o modalitate foarte practica si eficienta de promovare a produselor si serviciilor pe care le oferiti. Atat coperta cat si paginile din interiorul agendei pot contine imagini si text conforme cu identitatea vizuala a companiei dumneavoastra. 
 
 
Calendarele personalizate pot fi transformate in elemente de brand sau de fidelizare a clientilor dumneavoastra. Pentru a le da o nota aparte, pe langa logo-ul si datele de identificare, puteti folosi diverse imagini din interiorul companiei
 sau alte imagini, cum ar fi: peisaje, orase, masini, animale sau orice alta tema care credeti dumneavoastra ca este atragatoare din punct de vedere vizual. In cazul in care doriti sa va surprindeti placut angajatii, va recomandam sa utilizati poze care sa surprinda momente petrecute impreuna cum ar fi Christmas Party, teambuilding, o iesire cu echipa sau orice alt eveniment. 

Plannerele personalizate sunt un excelent organizator pentru birou, care poate fi folosit cu succes pentru planificarea evenimentelor interne sau externe. Acestea de asemenea pot fi personalizate cu elementele de identitate ale companiei, ele fiind un instrument util de promovare care va pot pune in valoare.

Felicitarile personalizate sunt un mod elegant de a prezenta urarile dumneavoastra de bine, in numele companiei, angajatilor, clientilor sau colaboratorilor. Adaugarea unei felicitari in cadoul corporate, poate fi un mod placut de a atrage atentia asupra valorilor umane ale companiei.

Noi va oferim posibilitatea de a darui pachete corporate personalizate, punandu-va la dispozitie produsele noastre tiparite.



Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine:


Copyright© 2020 ITIP - Tipareste inteligent Design realizat de Softimpera
Avantajele cadourilor corporate - Tipografia ITIP