»
Carti

Tiparire Carti  – Printare Carti

ITIP - Tipăreşte inteligent!, va ofera servicii de Tiparire Carti si Printare Carti color sau alb negru pe diverse dimensiuni, gramaje si suporturi de hartie.

Cartea este o colectie de hartii, pergamente sau alte astfel de materiale, in forma de coli sau foi de cele mai multe ori egale intre ele si legate sau brosate intr-un volum. O carte reprezinta o opera literara sau stiintifica, un volum de poezii sau pur si simplu o biografie.

Prin Editura TEXTE, ITIP - Tipăreşte inteligent!, va ofera posibilitea de a publica carti, reviste, manuale scolare, lucrari stiintifice pentru simpozioane, cursuri universitare, monografii, lucrari de doctorat si alte tipuri de publicatii fara limita de tiraj.

Pentru carti se asigura ISBN gratuit, respectiv pentru reviste ISSN gratuit.
 
Pentru fiecare titlu de carte aflata in faza de prepublicare, formularul CIP se completeaza de catre Editura Texte care raspunde de corectitudinea datelor continute in formularul CIP.

Sursa principala pentru obţinerea informatiilor necesare completarii formularului CIP este pagina de titlu. Datele bibliografice necesare identificării publicatiilor sunt: autor, titlu, editura, locul publicarii, anul publicarii, ISBN, genul literar sau subiectul pe scurt etc.

Descrierea CIP, realizata de catre Centrul National CIP, va fi transmisa editurii TEXTE în termen de aproximativ 10 zile lucratoare de la receptionarea formularului. Odata cu primirea descrierii CIP, ITIP - Tipăreşte inteligent!, efectueaza serviciul de tiparire si finisare a cartii.

OBLIGATII LEGALE: După tiparire, se trimit 7 carti la Biblioteca Nationala a Romaniei, respectiv 1 carte la Biblioteca Judeteana, insotite de un borderou dat de editura.