Produse
»
Marketing » Utile » Despre Cadourile Corporate

Despre Cadourile Corporate

Cadourile corporate oferite cu ocazia sarbatorilor de iarna sau a unor aniversari, sunt o practica buna de a crea un punct de contact cu angajatii, clientii sau partenerii de afaceri.

Importanta Cadourilor Corporate

Primirea si/sau daruirea unui cadou este mereu un moment placut si o experienta ingragita de ambele parti. Oamenii de marketing stiu cat sunt de importante cadourile corporate si de aceea se bazeaza pe acestea pentru mentinerea si crearea de relatii cu potentiali sau existenti clienti si chiar cu angajatii unei companii.

Atunci cand sunt utilizate ca parte a eforturilor generale de marketing sau de apreciere a angajatilor, cadourile pot fi foarte eficiente in ceea ce priveste rentabilitatea investitiei si satisfactia.

Cadourile corporate pot fi impartite in mai multe categorii in functie de persoana sau grupul de personae cui se adreseaza. Astfe, intalnim:
  • Cadouri corporate pentru potentiali clienti
  • Cadouri de Craciun pentru partenerii de afaceri
  • Cadouri pentru angajati

Cadouri corporate pentru potentiali client

Cadourile ii pot motiva pe potentialii tai clienti sa decida ca o colaborare cu firma ta poate fi cea mai buna decizie. Potrivit unui sondaj de marketing, 80% dintre consumatori spun ca sunt mult mai tentati sa faca afaceri cu o companie daca aceasta ofera experiente personalizate. Trimiterea cadoului potrivit, la momentul potrivit, poate fi motivul pentru care potentialii clienti vor intreprinde actiunea dorita, cum ar fi finalizarea unei achizitii sau inscrierea la un serviciu.

Cadouri de Craciun pentru partenerii de afaceri

Cu siguranta partenerii tai de afaceri vor aprecia un cadou de bun gust cu ocazia sarbatorilor de iarna. Acestia se vor simti apreciati si astfel ii poti incuraja sa continue colaborarea cu firma ta.

Cadouri pentru angajati

Clientii si partenerii nu sunt singurele persoane pe care companiile trebuie sa le ia in considerare. In multe cazuri, cheia pentru rezultate excelente in cadrul unei firme incepe mult mai aproape de casa. De fapt, un studiu arata ca 57% dintre angajati sustin ca primirea de cadouri cu ocazia sarbatorilor ii face sa se simta mai apreciati.
 
Astfel, indiferent ca alegeti sa oferiti agende, felicitari, carti sau alte produse personalizate, echipa Itip va ofera servicii profesionale pentru personalizarea obiectelor corporate.



Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
 
Email
(nu va fi facut public)    
Comentariu*
 
Introduceti codul din imagine:


Copyright© 2020 ITIP - Tipareste inteligent Design realizat de Softimpera
Despre Cadourile Corporate - Tipografia ITIP