Produse
»
Marketing » Utile » Pachete business perfecte pentru promovarea afacerilor

Pachete business perfecte pentru promovarea afacerilor

Promovarea afacerii trebuie sa fie efectuata de catre profesionisti, atat partea de strategie, cat si cea care acopera materialele printate. Calitatea, culorile si profesionalismul materialelor publicitare printate trebuie sa fie la standarde inalte deoarece, in acest mod, clientul va avea mai multe incredere in companie, va fi mai receptiv in primirea acestor materiale si va asocia calitatea ridicata a materialelor primite cu calitatea produselor sau serviciilor oferite.

Noi am venit in intampinarea voastra, cu urmatoarele pachete prin care dorim sa va ajutam sa va promovati afacerea in mod eficient si la standarde inalte de calitate:

Pachetul Start Business

Pachetul include producerea de carti de vizita in tiraj de 120 de exemplare si flyere in tiraj de 1000 de exemplare personalizate. Este o metoda buna de a va promova afacerea deoarece cuprinde principalele materiale care va ajuta sa distrbuiti informatii despre activitatea, produsele si serviciile firmei.

Pachetul Basic Business

Este special gandit pentru firmele care vor o promovare mai intensa. Pachetul este alcatuit din carti de vizita in tiraj de 120 de exemplare, flyere in tiraj de 1000 de exemplare si pliante in tiraj de 500 de exemplare. Este perfect deoarece cu ajutorul acestuia puteti sa prezentati produse noi sau sa faceti cunoscute anumite evenimente. Acestea sunt de obicei impartite in locurile publice, pe strada sau in malluri, fiind o metoda directa de publicitate.

Pachetul Advances Business

Este recomandat pentru firmele, care pe langa promovarea cu ajutorul materialelor printate, doresc sa ofere cadouri clientilor. Cuprinde carti de vizita in tiraj de 200 de exemplare, flyere in tiraj de 4000 de exemplare, bloc notes in tiraj de 200 de exemplare si coli antet in 200 de exemplare. De asemenea acest pachet se potriveste si pentru companiile ce doresc sa ofere cadouri angajatilor, bloc notes si coli antet. Aceste cadouri ajuta la consolidarea relatiei dintre companie si angajati deoarece angajatii vor vedea aceste cadouri ca un bonus sau o mica rasplata pentru munca depusa.

Pachetul Premium Business

Contine carti de vizita, flyere, pliante, mape cu buzunar si coli antet - setul perfect pentru organizarea unei conferinte de presa sau a unui eveniment in cadrul firmei. Pliantele si flyerele se pot folosi pentru a face cunoscut evenimentul, iar mapa cu buzunar si cartile de vizita se pot inmana invitatiilor la inceperea evenimentului pentru a afla detalii suplimentare despre ceea ce se va dicuta in timpul conferintei si datele de contact ale firmei.

Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si servicii de tiparire flyere, brosuri, coli antet, carti, cataloage si multe alte materiale publicitare eficiente.


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
 
Email
(nu va fi facut public)    
Comentariu*
 
Introduceti codul din imagine:


Copyright© 2020 ITIP - Tipareste inteligent Design realizat de Softimpera
Pachete business perfecte pentru promovarea afacerilor