Produse
»
Marketing » Utile » Planner-ul – ideal pentru organizarea eficienta a timpului

Planner-ul – ideal pentru organizarea eficienta a timpului

Pentru a fi mereu eficienti si pentru a reusi sa ne aducem la indeplinire obiectivele propuse, este nevoie de o buna organizare si planificare a activitatilor.

De multe ori simtim ca parca s-a scurtat ziua, ca nu ne mai ajunge timpul si ca nu reusim sa ne indeplinim obligatiile, nici de la locul de munca, nici pe cele din viata personala. Acest lucru se poate datora faptului ca nu am reusit sa ne organizam destul de eficient, asadar ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi utile pentru o mai buna organizarea si eficientizare a timpului.

Un prim pas ar fi sa va prioritizati indatoririle, respectiv sa stabiliti clar care este ordinea in care trebuie sa va indepliniti sarcinile in functie de importanta si urgenta. Este foarte important sa va concentrati atentia pe lucrurile care au cel mai mare impact asupra muncii dumneavoastra sau asupra oricarui alt sector important din viata dumneavoastra.

In cazul in care aveti de realizat un proiect mai mare va recomandam sa nu va suprasolicitati, incercand sa il terminati intr-o singura zi, mai ales ca acest lucru este putin probabil a fi posibil. Cel mai bine ar fi sa planificati si sa organizati implementarea lui in mai multe zile, in functie de timpul pe care il puteti aloca pentru realizarea acestuia si care este termenul limita.

Pentru a va putea concentra cat mai bine asupra activitatilor pe care le aveti de realizat, cel mai recomandat este sa opriti accesul la retelele de socializare personale. Acestea sunt un factor care va poate distrage atentia si poate prelungi timpul de realizare al atributiunilor.

Este foarte important ca in momentul in care simtiti ca nu mai dati randament, este timpul sa luati o pauza.  Stresul in exces si lipsa timpului liber este principala cauza de pierdere a operativitatii si concentrarii.

Una dintre cele mai eficiente metode de oragnizare si eficientizare a timpului este crearea unui plan zilnic pentru realizarea obiecivelor. Pentru aceasta solutia ideala este utilizarea unui planner. Cu ajutorul plannerului puteti sa va organizati activitatile pe luni, saptamani, zile si interval orar, astfel incat sa stiti cu exactitate cat timp puteti aloca pentru rezolvarea fiecarei sarcini.

Plannerul poate fi folosit si ca un calendar tip organizator de birou, pentru organizarea evenimentelor interne sau externe ale companiei dumneavoastra. De asemenea plannerele personalizate sunt un instrument util de promovare a companiei dumnevoastra, a produselor si serviciilor pe care le oferiti. Alaturi de calendare personalizate si agende personalizate, plannerele sunt unul dintre elementele, atat utile pentru promovare, cat si practice ca intrebuintare, ce nu pot lipsi din cadourile business oferite cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Noi va oferim servicii de tiparire online plannere personalizate color sau alb negru, pe diverse dimensiuni si suporturi de hartie, in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra.


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine:


Copyright© 2020 ITIP - Tipareste inteligent Design realizat de Softimpera
Planner – ideal pentru organizarea eficienta timpului