Produse
»
Marketing » Utile » Stickerele promotionale – o metoda eficienta de marketing

Stickerele promotionale – o metoda eficienta de marketing

In ultima perioada stickerele au devenit un trend, multi tineri utilizandu-le ca accesorii fie pe telefoane, laptopuri, agende sau aplicate pe ghiozdane. De aceea stickerele publicitare sau promotionale au devenit o metoda eficienta de promovare a produselor, evenimentelor sau a numelui companiei dumneavoastra.

Stickerele sunt ideale pentru a transmite un mesaj despre compania dumneavoastra, despre domeniul de activitate sau despre produsele pe care le oferiti. Ele trebuie sa fie realizate astfel incat sa atraga atentia si sa determine publicul tinta sa se identifice cu mesajul lor. In general sunt apreciate stickerele amuzante, inteligente, cu un aspect vizual placut si inedit.

Pentru a avea efectul de marketing dorit si pentru a fi efciente, procesul de realizare a strickerelor este deosebit de important, la fel ca a oricarui alt material publicitar. De aceea trebuie sa alegeti cu atentie culorile, materialul si forma acestora. Datorita dimensiunii reduse a stickerelor, in momentul in care creati design-ul acestora va recomandam sa alegeti unul simplu si clar, care sa se faca vizibil si remarcat chiar si de la distanta.

Pentru a realiza un sticker al carui mesaj sa corespuna nevoilor dumneavoastra este important sa definiti cu atentie scopul acestuia, care va fi publicul tinta si ce alte elemente grafice vor face parte din aceeasi procedura de promovare. Odata ce definiti aceste aspecte puteti alege eficient conceptul, forma, culorile si elementele grafice ale acestuia.

Culorile si elementele grafice pe care le folositi trebuie sa fie in concordanta cu identitatea vizuala a societatii dumneavoastra. Pentru a atrage atentia va recomandam sa folositi un contrast puternic de culori, fie utilizand combinatia alb-negru, fie utilizand culori intense.

De regula, stickerele sunt de dimnesiuni reduse, de aceea va recomandam sa evitati inserarea mesajelor complexe. Indicat ar fi, pe cat posibil, sa nu folositi deloc mesaje scrise, dar daca acest lucru este neaparat necesar, va recomandam sa folositi fonturi lizibile si texte cat mai scurte si concrete, cu un mesaj clar si direct. Puteti de asemenea sa folositi designul de litera pentru crearea stickerului, iar forma acestuia sa urmeze conturul textului dorit.

Inca un aspect important pentru realizarea unor stickere profesionale si cu un efect eficient, este calitatea tiparului. Pentru a avea efectul dorit va recomandam sa alegeti cu grija materialul pe care vor fi tiparite stickerele, in functie de obiectele pe care doriti ca acestea sa fie lipite. Pentru un rezultat eficient este important ca hartia si adezivul folosite pentru realizarea stickerelor sa fie profesionale si de calitate.

Tipografia noastra va pune la dispozitie servicii de print stickere personalizate, iar pentru o protectie ridicata la factorii mecanici si de mediu va oferim si servicii de innobilarea printrului prin laminare lucioasa sau mata.


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine:


Copyright© 2020 ITIP - Tipareste inteligent Design realizat de Softimpera
Stickerele promotionale – o metoda eficienta de marketing