Produse
»
Print » Informatii utile » Avantajele tiparului digital

Avantajele tiparului digital

Noile tehnologii de imprimare, precum tipairea digitala, au aparut datorita cererii tot mai mari de produse tiparite la standarde inalte de calitate. Pe langa acest aspect, tiparirea digitala ofera posibilitatea de personalizare si de imprimare intr-un tiraj mai rapid.

Principalul avantaj al tiparului digital este flexibilitatea, in special cand vine vorba despre timpul de productie, tiraj si modificarile care se pot efectua asupra graficii.

Tiparul digital permite servirea unui segment mai mare de clienti. Acest lucru se datoreaza faptului ca se pot combina diferite tehnici de imprimare si se pot utiliza o multime de functii avansate, care permit personalizarea tirajelor. Datorita acestor aspecte se poate raspunde mai usor cerintelor clientilor oferind o gama larga de produse si posibilitati.

Cresterea productiei este inca un beneficiu esential al tiparului digital. In momentul in care vorbim despre un numar crescut de cereri, este deosebit de important ca procesul de imprimare sa fie unul cat mai scurt posibil.  Utilizarea tiparului digital permite acest lucru, deoarece majoritatea sarcinilor din procesul de imprimare sunt realizate automat. Astfel, se obtine flexibilitate pentru a imprima un numar mai mare de tiraje intr-un interval de timp mai scurt.

Utilizarea tiparului digital reduce semnificativ costurile.  Pentru a imprima un produs final este necesara utilizarea mai multor utilaje, ce combina tehnici de imprimare si conversire, diferite. Insa, in situatia utilizarii tiparului digital se pot imprima si converti mult mai rapid produsele dorite. De asemenea, utilizand tiparul digital se reduc si costurile unui posibil esec, deoarece se poate verifica imediat daca produsul indeplineste sau nu cerintele de calitate.

Tiparul digital ofera tehnici avansate de imprimare si faciliteaza productia economica pentru volume mai mici de imprimare. Tiparirea digitala este o metoda moderna de productie, o alternativa la metodele traditionale , care ajuta la eliminarea unor etape mecanice, necesare la imprimarea conventionala. Tiparul digital permite imprimarea de materiale atat alb-negru, cat si policrome.

Tiparul digital este ideal pentru imprimarea rapida si de calitate a materialelor precum coli cu antet, plicuri personalizate, flyere, afise publicitare, brosuri, carti de vizita, mape cu buzunar, cataloage etc.

 


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine:


Copyright© 2020 ITIP - Tipareste inteligent Design realizat de Softimpera
Avantajele tiparului digital – Tipografia ITIP