Produse
»
Print » Informatii utile » Pachete personalizate pentru restaurante

Pachete personalizate pentru restaurante


Daca detineti un restaurant sau un fast food, stiti deja ca, pe langa calitatea preparatelor, imaginea este unul dintre elementele principale, pentru a atrage cat mai multi client si pentru a face un renume bun afacerii dumneavoastra. Insa care sunt aspectele de care trebuie sa tineti cont pentru ca imaginea dumneavoastra sa inspire calitate si incredere clientilor?


Unul dintre principalele aspecte de care trebuie sa tineti cont este modul in care sunt prezentate meniurile, deoarece acestea influenteaza semnificativ decizia clientilor. Designul meniurilor si descrierea in detaliu a preparatelor este un factor semnificativ in alegerea comenzii.

Daca doriti sa atrageti atentia asupra unui anumit preparat va recomandam sa optati pentru a scrie denumirea acestuia cu litere ingrosate, in relief sau colorate. Acest mic truc ii determina pe clienti sa opteze pentru acel preparat, deoarece iese in evidenta. Iar pentru descrierea ingredientelor, puteti opta pentru un text care sa fie scris cu un font diferit de cel folosit pentru scrierea denumirii preparatului.
 
De asemenea calitatea materialelor utilizate si a tiparului sunt aspecte importante, care fac diferenta si care inspira clientilor incredere si profesionalism. De aceea va recomandam sa apelati la serviciile profesionale ale unei tipografii online, astfel puteti castiga timp in care sa va concentrati atentia asupra altor activitati ce tin de afacerea dumneavoastra.

Modalitatea de servire a alimentelor este inca un aspect deosebit de important, de care trebuie sa tineti cont si care reprezinta carea de vizita pe care o prezentati clientilor. De aceea preparatele trebuie servite doar in vesela igienizata si curata, iar aspectul mesei sa fie mereu impecabil, avand fete de masa curate si placute. Pentru a pastra igiena si aspectul curat al mesei va recomandam sa utilizati naproane de masa din hartie, acestea fiind de unica folosinta, igienice si practice.

Pe langa faptul ca sunt foarte utile, practice si igienice, naproanele din hartie se pot personaliza, astfel ele devin si o metoda eficienta de promovare a brandului, a produselor sau a serviciilor pe care le oferiti. In general obiectele personalizate inspira clientilor unicitate, creativitate si implicare in a face afacerea dumneavoastra, deosebita si placuta pentru clienti. Oamenilor mereu le va ramane in memorie un obiect in care s-a lasat o nota personala si aparte. Noi va oferim servicii de tiparire naproane personalizate din hartie, de cea mai buna calitate, pentru a oferi mereu clientilor dumneavoastra incredere si siguranta privind igiena, calitatea si unicitatea produselor pe care le serviti.

In cazul care abia ati deschis restaurantul sau inca o locatie noua, daca aveti o oferta sau o promotie, una dintre variantele ideale de promovare sunt fluturasii de tip door hanger. Utilizand aceasta metoda de promovare va asigurati de faptul ca mesajul dumneavoastra ajunge direct la “usa clientilor” si nu are cum sa treaca neobservat. In ciuda formatului relativ redus, fluturasii de tip door hanger sunt unul dintre cele mai puternice instrumente de direct marketing, deoarece puteti profita la maxim de spatiul pe care prezentati informatiile, pentru a combina imagini si text intr-un mod atragator, astfel incat ele sa fie intr- armonie perfecta, iar mesajul dorit sa ajunga direct la client.

Va asteptam cu drag sa beneficiati de seriviciile noastre de tiparire hangere personalizate.



Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
 
Email
(nu va fi facut public)    
Comentariu*
 
Introduceti codul din imagine:


Copyright© 2020 ITIP - Tipareste inteligent Design realizat de Softimpera
Pachete personalizate pentru restaurante–Tipografia ITIP