Produse
»
Print » Informatii utile » Organizarea activitatilor cu ajutorul calendarului personalizat

Organizarea activitatilor cu ajutorul calendarului personalizat

Managementul timpului este o prioritate pentru a avea succes in afaceri.  De aceea este foarte important ca acesta sa fie gestionat cat mai eficient posibil, iar activitatile sa fie organizate cu atentie.

Pentru a avea rezultatele dorite si pentru a ne organiza cat mai bine timpul, este recomandat sa ne folosim de cateva instrumente care vor facilita acest aspect.

Unul dintre ele sunt agendele, care trebuie sa fie nelipsite, deoarece ele ne ajuta sa notam toate activitatile pe care trebuie sa le indeplinim. Sunt accesibile in orice moment al zilei si putem lua notite cu usurinta in timpul sedintelor sau a intalnirilor cu clienti sau colaboratori. De asemenea, inca un important avantaj al utilizarii agendelor este faptul ca le putem consulta oricand pentru a ne aminti o informatie notata anterior.

Calendarele sunt de asemenea un element esential atunci cand vorbim despre organizarea activitatilor si managementul eficient al timpului. In special pentru persoanele care au o functie de conducere sau pentru cei care trebuie sa organizeze frecvent sedinte sau intalniri.

In functie de necesitati, calendarele pot fi de mai multe tipuri:
  • Calendare de birou – acest tip de calendare este unul dintre cele mai utilizate la locul de munca, deoarece ofera vizibilitate si sunt usor de consultat. De asemenea, puteti utiliza acest tip de calendare si pentru a capta atentia clientior sau a colaboratorilor, lasandu-le la indemana in sala de asteptare sau la recpetie.
  • Calendarele de perete – principalul avantaj al acestui tip de calendare este dimensiunea. Datorita faptului ca au un format mare, acestea pot fi consultate cu usurinta dintr-o singura privire, pentru o perioada mai indelungata de timp, pe o pagina aparand una sau doua luni, in functie de modelul ales.
  • Calendarele de buzunar – acestea ofera in primul rand avantajul de a avea o viziune completa asupra intregului an. Acest aspect fiind ideal daca doriti sa planificati intalniri fixe, stabilite dinainte, pentru o perioada mai lunga. De asemenea, datorita dimensiunii reduse, incap cu usurinta in protofel, in geanta sau chiar in buzunar, astfel, ele fiind mereu la indemana.
  • Calendarele tip semn de carte – acest tip de calendare sunt o idee interesenta de cadou, fie ca este vorba despre un cadou corporate sau personal. Ele vor avea mereu o functionalitate dubla, astfel indeplinindu-si cu succes scopul.
Indiferent de tipul de calendar ales, este foarte important de retinut faptul ca acesta este si un important element de marketing. Pentru a oferi un plus de originalitate puteti personaliza calendarele cu logo-ul companiei dumneavoastra, datele de contact sau alte informatii pe care le considerati relevante. De asemenea, puteti opta pentru diferite imagini cum ar fi poze interesante, diferite produse oferite sau orice altceva credeti ca este inedit si atractiv.

Noi va punem la dispozitie servicii de tiparire calendare personalizate, pe diferite tipuri de hartie, pentru a va oferi o gama variata de optiuni, din care sa o puteti alege pe cea mai potrivita dorintelor si nevoilor dumneavoastra.



Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine:


Copyright© 2020 ITIP - Tipareste inteligent Design realizat de Softimpera
Organizarea activitatilor cu ajutorul calendarului personalizat