Produse
»
Print » Informatii utile » Cum alegem tipul de calendar potrivit

Cum alegem tipul de calendar potrivit

Calendarele sunt un element foarte important pentru organizarea activitatilor si de asemenea o metoda practica si eficienta de promovare a companiei, produselor si serviciilor oferite.

Ele pot fi gasite sub mai multe forme: calendare triptice, de perete, de birou, de buzunar sau tip liniar. Fiecare companie, in functie de obiectul de activitate sau de diversi alti factori, functioneaza si se organizeaza diferit. Asadar, este important sa gasiti tipul de calendar potrivit. Pentru a putea alege tipul de calendar care se pliaza nevoilor dumneavoastra, va vom prezenta avantajele fiecaruia.

Calendarul triptic

Unul dintre principalele avantaje ale calendarului triptic este faptul puteti vizualiza 3 luni consecutive. Asadar, este o varianta utila pentru a planifica activitati, intalniri sau evenimente ce vor avea loc atat in luna in curs, cat si in lunile ce urmeaza. De asemenea, este un tip de calendar farte util pentru persoanele care trebuie sa faca raportari. Vizualizand 3 luni consecutive pot fi notate cu usurinta activitatile realizate pe parcursul acestei perioade.

Cu ajutorul calendarului triptic puteti planifica cu usurinta activitatile dumneavoastra viitoare si va este foarte usor sa vizualizati zilele libere ramase, pentru a putea planifica alte activitati.

Calendarul de perete

Calendarul de perete este varianta care poate fi personalizata cel mai bine, astfel incat sa surprinda in fiecare luna o imagine reprezentativa. Pentru a il personaliza puteti opta pentru diferite peisaje, animale de companie, poze cu familia, prietenii sau colegii, produsele pe care le oferiti sau orice alta imagine care va place si este reprezentativa.

Unul dintre principalele avantaje ale calendarului de perete este faptul ca permite personalizarea cu imagini de diminesiuni mari. Acest tip de calendar este o varianta ideala de marketing pentru afacerea dumneavoastra. Deoarece va ofera posibilitatea de a oferi angajatilor, colaboratorilor sau clientilor dumneavoastra, un cadou personalizat si foarte util in acelasi timp.

Calendarul de birou

Calendarul de birou este o varianta ideala de branding, deoarece ajunge in atentia unui numar mare de persoane. El este usor de remarcat de catre persoanele care intra in biroul sau incaperea unde exista un astfel de tip de calendar. Pe langa faptul ca ajuta la memorarea vizuala a brandului dumneavoastra, logo, numele companiei, culorile utilizate, ofera si un aspect profesional biroului pe care se afla.

Inca un avantaj al utilizarii calendarului de birou este utilitatea acestuia. Aflandu-se in permanenta la indemana si in campul vizual in momentul in care lucrati, este ideal pentru a nota evenimente importante, astfel incat sa va puteti organiza activitatile cu usurinta.

Calendarul de buzunar

Principalul avantaj al utilizarii calendarului de buzunar este dimensiunea redusa a acestuia si faptul ca este mereu la indemana. Acest tip de calendar face parte din categoria de produse pe care clientii, colaboratorii sau angajatii le pastreaza, in special datorita utilitatii lui. De aceea, acest tip de calendar ofera in primul rand vizibilitate brandului companiei dumneavoastra.

Pentru ca produsul sa aiba efectul dorit va recomandam utilizarea unui design atractiv si realizarea unui print de calitate. In acest fel asigurati vizibilitate ridicata asupra informatiilor cu care l-ati personalizat si pe care doriti sa le transmiteti.

Calendarul tip liniar

Acest tip de calendar poate fi utilizat in orice context, deoarece pe langa calendarul tiparit mai este imprimat si un liniar care confera utilitate suplimentara calendarului. De asemenea in gradinite si in scoli copiii il pot folosi la activitatile zilnice. Este un mod minunat de a prezenta notiunea de timp copiilor. Este una dintre cele mai usoare metode de a invata zilele saptamanii, lunile anului si numarul de zile a fiecarei luni, deoarece le permite sa vizualizeze intregul an. Calendarul linear ii ajuta sa vizualizeze singuri evenimentele importante, sarcinile saptamanale, sarbatorile anului sau datele in care au programate diferite activitati.
Pentru a il face mai atragator il puteti personaliza cu diferite imagini si combinatii de culori.

Calendarele personalizate ne ajuta sa monitorizam si sa ne organizam mai bine timpul, insa ele sunt si cadouri ideale, in special acum cand se apropie inceputul unui nou an. Indiferent de tipul de calendar care vi se potriveste dumneavoastra, angajatilor, clientilor sau colaboratorilor, un aspect foarte impotant este calitatea materialelor printate.

De aceea va recomandam sa apelati la servicii de tiparire profesionale, realizate cu aparatura performanta. Pentru a obtine produsul dorit apelati cu incredere la serviciile noastre de tiparire calendare personalizate.


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine:


Copyright© 2020 ITIP - Tipareste inteligent Design realizat de Softimpera
Cum alegem tipul de calendar potrivit – Tipografia ITIP