»
Calendare » Calendare perete

Calendare Perete - Tiparire Calendare Personalizate


ITIP - Tipăreşte inteligent!, va ofera servicii de tiparire calendare personalizate pe diverse dimensiuni, gramaje si suporturi de hartie mata sau lucioasa. 

Calendarele reprezinta o modalitate eficienta de promovare a companiei si a produselor sau serviciilor dumneavoastra. Puteti oferi calendare partenerilor de afaceri sau clientilor transformandu-le in elemente de brand sau de fidelizare a clientilor.  Pentru realizarea calendarului puteti folosi imagini sugestive, impreuna cu logo (sigla firmei) si cu datele de contact sau orice alta tema care se potriveste companiei dumneavoastra.

Calendarele de perete: in general au dimensiuni mai mari decat un format A3 si pot fi formate din 6 file, 8 file sau 12 file personalizate color fata sau color fata – verso. Calendarele contin una sau mai multe luni pe o fila  sau chiar toate lunile tiparite pe o fila, landscape sau portrait.
In functie de solicitările dumneavoastra,  prin Tipografia online Itip  putem realiza calendare de perete  pe alte formate sau cu alte moduri de finisare.
 
Pentru cele mai exigente gusturi, Tipografia online Itip va ofera optional:
-  infoliere lucioasa/infoliere mata
-  lacuire selectiva
-  timbru sec/ folio
-  stantare, etc .
 
La cerere pentru calendarele de perete se poate atasa cursor pentru urmarirea zilelor.
Consultati oferta de calendare perete cu preturi avantajoase!